fbpx

Site-ul www.fix-service.ro, denumit în continuare “FixService.ro”, este deţinut şi administrat de societatea SC Fix Service GSM s.r.l., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 41276357, înregistrată la Registrul Comerţului din Romania cu nr. j22/2171/2019 şi cu sediul în stradă Roman Voda, nr. 1b

Telefon: 0758.213.812 (Lu – Vi 9:00 – 17:00)

E-mail: contact@fix-service.ro

Navigarea pe site-ul FixService.ro urmată de Comandă echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client. FixService.ro îşi rezervă dreptul de a schimbă şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. În caz de divergenţă sau neînţelegeri între FixService.ro şi Client, se vor aplică termenii şi condiţiile valabile la momentul Comenzii.

Definiţii

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul FixService.ro.

Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.

Produse – orice produs menţionat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Vânzător şi Client prin care Clientul îşi exprimă intenţia de a achiziţiona anumite Produse şi să facă plata acestora.

Vânzător – societatea Fix Service GSM S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 41276357, înregistrată la Registrul Comerţului din Romania cu numare de înregistrare  j22/2171/2019şi cu sediul în stradă Roman Voda, nr.1b, Iasi

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă şi să livreze Produsele iar Clientul este de acord să achiziţioneze, să primească şi să facă plata acestor Produse.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul site-ului FixService.ro: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea SC FIx Service GSM S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este aparat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Fix Service GSM S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.Fix Service GSM S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilită în acord şi doar pentru persoană/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului FixService.ro. Utilizarea pe FixService.ro a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. FixService.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Exonerarea de răspundere

Fix Service GSM S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la FixService.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, FixService.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau că urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Fix Service GSM S.R.L. nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.Informaţiile incluse pe appleking.ro au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Vânzătorului la adresa contact@fix-service.ro , pentru a putea fi luate măsurile legale necesare. FixService.ro îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse şi servicii care sunt afişate pe site că urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preţuri pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire). FixService.ro, în calitate de organizator al campaniilor promoţionale, nu îşi asumă răspunderea pentru pierderile sau deteriorările voucherului campaniei, nu este responsabilă pentru voucherele falsificate sau deteriorate şi îşi rezervă dreptul de a anula voucherul utilizat la achiziţie ori de a scădea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, în cazul returnării conform legii, a unui produs participant în campania respectivă. Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilităţi sporite a informaţiilor, iar FixService.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conţinutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

lmitarea accesului la site

Utilizatorii site-ului FixService.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viaţă privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu FixService.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entităţi vor fi raportate organelor abilitate. FixService.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări. În cazul trimiterii sau afişării unor materiale/documente care implică texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se consideră că respectivul Utilizator garantează originalitatea lor şi acordă FixService.ro şi afiliatilor/asociaţilor săi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil şi retransmisibil de a folosi, reproduce, modifică, adapta, publică, traduce, crea opere derivate, precum şi dreptul de a distribui, de a prezenţa aceste conţinuturi oriunde în lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conţinutului pe care îl afişează sau îl transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conţinut, să nu cauzeze prejudicii niciunei terţe entităţi fizice sau juridice.

Produse

Produsele comercializate pe site-ul www.Fix-Service.ro sunt livrate din stoc sau sunt realizate pe baza comenzilor plasate. Prin imaginile de prezentare utilizate pe site se încearcă reproducerea cât mai fidelă a produsului finit. Atragem însă atenţia că, din varii motive, culorile pe care le vedeţi pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor sau ale prinţului de pe acestea.

Comenzile şi contractul de cumpărare

Înregistrare Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul FixService.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresa de e-mail valida. FixService.ro poate refuză cererea de înregistrare în situaţiile în care constată că a utilizat informaţii neconforme cu realitatea sau foloseşte serviciile într-un mod neconform cu uzanţele normale.

Plasarea comenzii

După alegerea produsului/produselor dorite şi selectarea atributelor pentru acestea (model, mărime, culoare, cantitate), se apasă butonul „Cumpără”. în continuare se completează un formular de comandă, se selectează un număr de produse şi se selectează metodă de plata (numerar la livrare, numerar la primire plata prin internet banking). Istoricul comenzilor efectuate prin magazinul on-line au caracter obligatoriu. Atunci când un cumpărător confirmă comandă, acceptă automat termenii şi condiţiile prezente. Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate. Nu există comandă minimă impusă. Contractul prezintă marfă oferită pe site-ul www.Fix-Service.ro, acesta producând efecte prin plasarea comenzii de către cumpărător şi primirea comenzii de către vânzător. Toate comenzile plasate în zilele lucrătoare (de luni până vineri) până la ora 11:59 A.M. vor fi procesate în maxim 24 de ore. După plasarea comenzii veţi fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru confirmarea comenzii. Produsele comandate vor fi depuse la curier numai după primirea confirmării comenzii din partea cumpărătorului. Nu ne asumăm răspunderea pentru neplăcerile create de posibilitatea comăndării unui produs pentru care stocul a fost epuizat. Vom face însă toate demersurile posibile pentru anunţarea indisponibilităţii unui produs comandat în cel mai scurt timp posibil (prin apel telefonic, mesaj telefonic sau email). Cumpărătorul poate anula comandă prin e-mail sau la telefon. Poate anula comandă în termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Pentru a anula orice comenzi trebuie să scrie o cerere la adresa de e-mail contact@fix-service.ro sau la numărul de telefon 0758.213.812 (Lu – Vi 9:00 – 17:00).

Finalizarea comenzii

Prin finalizarea Comenzii Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar ar putea suportă consecinţele acestor erori (Comandă întârziată, transmisă greşit etc). FixService.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. în acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului. FixService.ro poate refuză o Comandă în urmă unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a există obligaţii între părţi şi fără că o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaţii:

● eşuarea / invalidarea tranzacţiei online;
● neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului / a tranzacţiei;
● date incomplete sau incorecte ale Clientului;
● activitatea Clientului poate produce daune site-ului appleking.ro /partenerilor;
● livrări consecutiv eşuate;
● alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plata este valid şi că nu este obţinut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar dacă a luat toate măsurile pentru că informaţia prezentată pe acest site să fie exactă şi corectă, FixService.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactităţi care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactităţii, completitudinii şi utilităţii informaţiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site. Contractul se consideră încheiat între Client şi appleking.ro în momentul conformării Comenzii plasate de Client.. În cazul în care un Bun comandat de către Client nu poate fi livrat de către FixService.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt şi să returnăm în contul Clientului contravaloarea Bunului şi/sau serviciului, în termen de maxim 14 zile de la dată la care appleking.ro a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la dată la care Clientul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a Contractului.

Facturare şi preţuri

Preţul final plătit de Client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie şi/sau încasare aferente. Preţurile de livrare sunt detaliate pe site. Toate preţurile aferente produselor şi serviciilor comercializate prin intermediul site-ului FixService.ro sunt exprimate în Lei şi conţin T.V.A. Preţurile produselor individuale sunt cotate inclusiv cu taxa pe valoarea adăugată (TVA) şi toate celelalte taxe. Preţul final este menţionat în formularul de comandă, chiar înainte de a trimite comandă inclusiv TVA. Acest preţ nu poate fi modificat în mod unilateral de către vânzător. Preţul, modalitatea de plata şi termenul de plata sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele livrate, obligaţia Clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare. Plata se poate face online (card sau paypal) sau ramburs.

Termeni de livrare

Bunurile care sunt în stoc sunt livrate în termen de 24 de ore. Produsele care nu sunt în stoc vor fi întotdeauna marcate cu “nu se află pe stoc”. Pentru a verifică disponibilitatea produselor cumpărătorii vor adresa întrebări la adresa de e-mail: contact@fix-service.ro în situaţia în care produsele nu se află pe stoc, termenul de livrare disponibil este de până la 30 de zile, în cazuri foarte rare părţile pot conveni un timp de livrare mai lung. Compania noastră apelează la serviciile de curierat furnizate de diverse companii pentru livrarea comenzilor. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzierile la livrare datorate furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar cad în sarcina transportatorului. Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la dată confirmării Comenzii. Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face conform opţiunii Clientului, prin Curier). între înregistrarea Comenzii şi preluarea acesteia de către Curier există un interval de 12-24 ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului şi se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depăşi termenul maxim prevăzut mai sus. În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul în care preţul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), Fix Service GSM S.R.L. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. Clientul poate confirmă modificările intervenite cu privire la preţul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comandă iniţială, iar Fix Service GSM S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate. Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier la livrarea produselor comandate, la care este anexat şi bonul fiscal ce conţine toate informaţiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preţ). Deasemenea, Clientul va verifică dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menţionate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaşte primirea în bune condiţii şi în totalitate a produselor Comandate.

Garanţia produselor

Perioada de garanţie este de 90 de zile şi porneşte de la preluarea comenzii. La cererea cumpărătorului, vânzătorul trebuie să furnizeze o garanţie în scris (garanţie). Documentul de garanţie furnizează datele de identitate ale vânzătorului (numele, denumirea comercială sau numele vânzătorului, reşedinţa sau sediul activităţii sale), securitatea conţinutului, domeniul de aplicare şi termenii, durata perioadei de garanţie şi datele necesare pentru aplicarea garanţiilor nucleare. Garanţia nu acoperă uzură normală, deteriorări mecanice, etc.

Campanii promoţionale

Codurile promoţionale oferite de FixService.ro prin orice promoţii sunt valabile exclusiv pentru secţiunea menţionată în e-mailul de transmitere a codului, cu excepţia cazului în care este specificat altfel. De menţionat este faptul că unele produse sunt încadrate în categoria “Excepţii”, produse asupra cărora nu se pot aplică coduri promoţionale, ci se achiziţionează la preţul afişat pe site. Codurile promoţionale pot fi folosite exclusiv în momentul plasării Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii după ce această a fost plasată. Într-o Comandă se poate folosi un singur cod promoţional, pagină de Comandă nu permite utilizarea mai multor coduri în aceeaşi Comandă. Pentru eligibilitatea la o promoţie nu este luată în calcul valoarea transportului, cu excepţia cazului în care este specificat altfel. Promoţiile care au că obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplică pentru fiecare livrare. În cazul în care un cod promoţional a fost aplicat într-o Comandă care nu a putut fi onorată sau a fost anulată din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promoţional respectiv exclusiv în scris, printr-un e-mail pe adresa contact@fix-service.ro care să conţină id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului şi codul promoţional. Acestea se reactivează pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice. Atenţie! Promoţiile pe FixService.ro nu se cumulează între ele, se aplică reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice formă de reducere (carduri de fidelitate, coduri promoţionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc) că regulă, cu excepţia situaţiilor în care este menţionat altfel în promoţie. De asemenea, în cazul existenţei unor vouchere procentuale, deţinătorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulată conferită de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenţa în cadrul unei promoţii. Anumite campanii promoţionale nu se cumulează cu alte reduceri, promoţii sau acţiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat în regulamentul campaniei respective. appleking.ro stabileşte unilateral sau în colaborare cu anumiţi furnizori ai săi regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizează pe FixService.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promoţiile sunt aplicate Comenzilor care respectă integral regulile afişate pe site, în perioada de valabilitate clar menţionată şi în limita stocului disponibil. appleking.ro nu garantează disponibilitatea pe stoc a produselor pentru întreagă perioada de promoţie şi poate retrage promoţia fără notificare prealabilă. În cazul unei campanii promoţionale oraganizate de FixService.ro, acesta, în calitate de organizator îşi rezervă dreptul de a întrerupe Campania promoţională oricând pe parcursul desfăşurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afişare pe site). Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifică oricare din condiţiile stabilite în regulamentul campaniei respective, în perioada desfăşurării campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţă publicul despre aceste modificări.

Conformitatea cu contractul

Lucru vândut trebuie să fie în conformitate cu legislaţia prevăzută pentru calitatea, cantitatea sau greutatea şi să nu prezinte defecte, în special, trebuie să îndeplinească standardele tehnice obligatorii.

Returnare

Clientul se obligă să notifice appleking.ro intenţia să de a returna produsele achiziţionate, prin e-mail la contact@fix-service.ro în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. în caz contrar, FixService.ro poate refuză coletul. Informaţiile necesare care trebuie furnizate appleking.ro pentru trimiterea curierului sunt următoarele:

● dată expedierii coletului;
● numărul Comenzii;
● suma de returnat;
● adresa de unde curierul urmează să preia coletul de retur;
● modalitatea de plata dorită (datele contului bancar sau voucher de cumpărături echivalent cu suma produselor returnate).

Metode de returnare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor. Metodă de restituire a banilor: transfer bancar în termen de 30 zile de la primirea coletului de retur (pentru returnarea Curier) sau cash (pentru returnarea produsului la sediul firmei). În cazul schimbării produselor, cumpărătorul trebuie să contactele Vânzătorul înainte pentru a transmite informaţiile legate de produsul pe care îl doreşte schimbat, precum şi despre produsul cu care doreşte să îl schimbaţi.

Metode de schimbare a produselor:

Prin Curier rapid – colet fără ramburs în care se introduc datele contului în care se va face returul banilor. În orice situaţie de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost trimise Clientului, în ambalajul original, cu etichetele intacte şi împreună cu toate documentele care l-au însoţit (factură, certificat de garanţie etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi condiţie că la primire: fără defecte (cu excepţia viciilor ascunse şi exceptând defectele deja semnalate de Client în corespondenţă cu FixService.ro). În conformitate cu legea în vigoare, FixService.ro îşi rezervă dreptul de a nu acceptă returnarea produselor care, prin natură lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intimă, costume de baie şi ciorapi. Pe fiecare pagină de produs există informaţia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate că set.

În eventualitatea în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris în termen de 48 de ore de la primirea produsului. Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeşte banii aferenţi produselor returnate şi costul transportului achitat iniţial în interval de 14 de zile calendaristice de la dată la care FixService.ro este informat de către client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele. După validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub formă de bani sau produe.

Dreptul de retragere

În conformitate cu Ordonanţă de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi şi obligaţii referitoare la retragerea din contractul încheiat la distanţă: Clientul are dreptul că, înainte de expirarea perioadei de retragere, să se retragă din contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suportă alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client. Clientul se obligă să returneze doar acele produse care sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc. FixService.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la dată informării făcute de către Client către FixService.ro în ceea ce priveşte decizia de retragere din contract. appleking.ro va putea amână rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat. Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

● contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;

● furnizarea de Bunuri şi/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţă financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

● furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

● furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expiră rapid;

● furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumpărător;

● furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

● furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vânzătorul nu le poate controla;
● contractele în cazul cărora Clientul a solicitat în mod special Vânzătorului să se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrări urgenţe de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vânzătorul prestează alte servicii în afară celor solicitate în mod expres de Cumpărător sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau Bunuri suplimentare;

● furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

● furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

● furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. aceste limitări se aplică conform OUG 34/2014 art. 16.

În cazul în care Clientul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, în cazul în care Comandă este achitată, appleking.ro se obligă să returneze suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la dată informării de către Client în ceea ce priveşte deciziei să de retragere din Contract. suma va fi returnată după cum urmează: 1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata; 2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/itransfer/ Card bancar-> prin virament bancar

Forţa majoră

Niciuna dintre părţile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forţă majoră. Părţile îşi vor aduce la cunostita de îndată cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecinţelor evenimentului. Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu încetează, părţile au dreptul de a denunţă unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese. Forţă majoră va fi probată conform legii.

Fraudă

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat şi care expiră după o perioada predefinită, pentru a putea beneficia de promoţii sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsură să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă şi va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului FixService.ro îşi rezervă dreptul de a suspendă conturile astfel create şi de a retrage beneficiile aferente promoţiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înştiinţare, alte formalităţi sau despăgubiri. Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clienţilor FixService.ro, alterarea conţinutului site-ului, încercarea de afectare a performanţelor serverelor FixService.ro, deturnarea conţinutului livrărilor către terţi etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

Soluţionarea conflictelor. lege aplicabilă

Contractul va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între FixService.ro şi Clienţi va fi rezolvat pe cale amiabilă. în cazul în care acest lucru nu este posibil, prima cale de soluţionare este medierea, în condiţiile legii, iar dacă această eşuează se apelează la instanţele româneşti competenţe de la domiciliul Clientului.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni şi Condiţii, precum şi orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

Main Menu

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?