Fix Service GSM

nu da chix, mergi la fix

Shape

Siguranta

Suntem o afacere specializată în reparații de telefoane și accesorii GSM, oferind servicii de calitate clienților noștri de mulți ani. Cu o experiență vastă și cunoștințe extinse în industria telecomunicațiilor, suntem capabili să oferim soluții complete și personalizate pentru toate nevoile de reparații de telefoane și accesorii GSM.

Experimentati

Echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să se ocupe de toate tipurile de probleme pe care le-ar putea întâmpina telefoanele tale, inclusiv reparații ale display-ului, reparații ale bateriei, reparații ale încărcătorului și multe altele. De asemenea, oferim și o gamă largă de accesorii pentru telefoane, cum ar fi huse, protecții de ecran și încărcătoare, astfel încât să poți găsi tot ceea ce ai nevoie pentru telefonul tău într-un singur loc.

Calitate

Ceea ce ne diferențiază de concurenții noștri este angajamentul nostru față de satisfacția clienților noștri. Ne străduim să oferim cele mai bune servicii și să păstrăm o comunicare clară și deschisă cu toți clienții noștri. Suntem dedicați să fim mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații din industria telecomunicațiilor, astfel încât să putem oferi cele mai bune soluții și servicii pentru clienții noștri.

Thumb

35.000+ Reparatii

10 Ani Experienta

Antreprenor si Expert Service IT & GSM

Cu mai mult de 10 ani de experiență în domeniul reparațiilor de telefoane, sunt expert în diagnosticarea și remedierea problemelor de hardware și software ale telefoanelor inteligente. În timpul experienței mele, am lucrat cu o varietate de modele de telefoane, de la cele mai vechi până la cele mai noi și mai sofisticate. Îmi place să mă țin la curent cu cele mai recente tendințe și inovații din industrie, astfel încât să pot oferi cele mai bune servicii și cele mai bune soluții pentru clienții mei.

  • În plus, sunt dedicat în totalitate satisfacerii nevoilor clienților și îmi place să ofer servicii rapide și de înaltă calitate. Îmi place să lucrez cu clienții și să îi ajut să-și repare telefoanele cât mai rapid și mai eficient posibil. Sunt capabil să lucrez cu clienții din toate mediile sociale și sunt cunoscut pentru abilitatea mea de a oferi servicii personalizate pentru fiecare client în parte.

  • Serviciile pe care le oferim includ diagnoza și remedierea problemelor hardware și software ale telefoanelor, înlocuirea ecranelor sparte, a bateriilor și a altor componente defecte, precum și instalarea de software, recuperarea datelor și deblocarea telefoanelor.

  • În plus, firma noastra oferă o gamă variată de accesorii pentru telefoane mobile, precum carcase, folii de protecție pentru ecrane, încărcătoare, căști, cabluri de date și multe altele. Aceste accesorii sunt de înaltă calitate și sunt disponibile pentru diverse mărci și modele de telefoane.

  • În esență, cu mine veți avea de-a face cu un expert în reparațiile de telefoane, care își dedică întreaga atenție clienților și care este capabil să ofere soluții rapide și eficiente pentru toate problemele de telefoane.

illustration

nu da chix, mergi la fix

Repararea display-ului unui telefon este o problemă comună cu care se confruntă mulți utilizatori de telefoane inteligente. Display-ul telefonului poate fi deteriorat din cauza căderilor accidentale sau a altor daune fizice, sau poate să sufere probleme tehnice sau software. Fie că ești în căutarea unei reparații de urgență sau a unei reparații de rutină, noi suntem aici pentru a te ajuta.

  • Garantie pe lucrare
  • Constatare pe loc
Shape
Contact

Ne poti contacta pentru orice informatie

Locatie

Iasi, Bulevardul Alexandru cel bun, nr. 30, bl. h3, parter

Telefon

0758.213.812

Email

contact@fix-service.ro
contact@fix-service.ro

Despre Noi

Suntem o firma serioasa, care are ca misiune implementarea unor noi standarde foarte inalte de calitate în domeniul reparatiilor GSM.

Obiectul nostru de activitate îl reprezinta comercializarea accesoriilor necesare telefoanelor mobile si reparatiile GSM.

Ne mândrim cu aparatura de ultima generatie, care permite schimbarea sticlei pentru majoritatea modelelor actuale de telefoane mobile, reconditionarea acestora, si repararea echipamentelor GSM în parametri normali, la standarde de calitate ridicate.

Sunt o echipa tânara care promoveaza eficienta, eficacitatea si totodata esteticul, personalul având o experienta vasta în domeniu în care activeaza.

Stim ca întretinerea echipamentelor GSM este foarte importanta pentru clientii nostri, astfel va punem la dispozitie o gama variata de huse si accesorii, care va vor proteja telefonul mobil de problemele estetice care pot sa apara în fiecare zi, dar nu numai.

Pentru modelele care nu se regasesc în lista de mai jos va rugam sa ne contactati.

1000

Clienti / luna

10

Ani experienta

1000

Recomandari / luna

1. SUNĂ-NE

Ne puteți suna în orice moment convenabil pentru dvs. Consultantul nostru va înregistra cauza eșecului gadgetului, detaliile dvs. de contact și vă va direcționa către expert.

2. SOSIREA ȘI DIAGNOSTICAREA

După sosirea gadgetului se face diagnosticul corect. În funcție de complexitatea reparării, vom efectua reparația in fata clientului sau veți in maxim 70 ore.

3. REPARAREA

A fost realizată o reparație atentă cu înlocuirea numai a pieselor de producție originale. Nu vă puteți îngrijora integritatea datelor de pe telefon.

4. REVENIȚI LA ADRESA SPECIFICATĂ

După finalizarea unei reparații, consultantul nostru vă va contacta și vă va specifica adresa și ora de livrare. Mulțumesc.

WhatsApp
Hei! Suntem aici să vă ajutam!
Salut,
Cu ce te putem ajuta?