fbpx

Despre Noi

Suntem o firma serioasa, care are ca misiune implementarea unor noi standarde foarte inalte de calitate în domeniul reparatiilor GSM.

Obiectul nostru de activitate îl reprezinta comercializarea accesoriilor necesare telefoanelor mobile si reparatiile GSM.

Ne mândrim cu aparatura de ultima generatie, care permite schimbarea sticlei pentru majoritatea modelelor actuale de telefoane mobile, reconditionarea acestora, si repararea echipamentelor GSM în parametri normali, la standarde de calitate ridicate.

Sunt o echipa tânara care promoveaza eficienta, eficacitatea si totodata esteticul, personalul având o experienta vasta în domeniu în care activeaza.

Stim ca întretinerea echipamentelor GSM este foarte importanta pentru clientii nostri, astfel va punem la dispozitie o gama variata de huse si accesorii, care va vor proteja telefonul mobil de problemele estetice care pot sa apara în fiecare zi, dar nu numai.

Pentru modelele care nu se regasesc în lista de mai jos va rugam sa ne contactati.

3000

Clienti / luna

6

Ani experienta

3000

Recomandari / luna

1. SUNĂ-NE

Ne puteți suna în orice moment convenabil pentru dvs. Consultantul nostru va înregistra cauza eșecului gadgetului, detaliile dvs. de contact și vă va direcționa către expert.

2. SOSIREA ȘI DIAGNOSTICAREA

După sosirea gadgetului se face diagnosticul corect. În funcție de complexitatea reparării, vom efectua reparația in fata clientului sau veți in maxim 70 ore.

3. REPARAREA

A fost realizată o reparație atentă cu înlocuirea numai a pieselor de producție originale. Nu vă puteți îngrijora integritatea datelor de pe telefon.

4. REVENIȚI LA ADRESA SPECIFICATĂ

După finalizarea unei reparații, consultantul nostru vă va contacta și vă va specifica adresa și ora de livrare. Mulțumesc.

Main Menu

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?