Website Iași

Realizăm website-uri de prezentare și platforme ecommerce SEO friendly, optimizate și adaptabile pe orice tip de dispozitiv.

  • Creare site de prezentare
  • Creare magazin online
  • UI & UX design
  • Optimizare website
Website

Statistici în timp real

Monitorizăm constant traficul pentru a putea crea niște rapoarte cât mai complexe pe baza cărora să găsim soluțiile optime pentru site-ul tău.

Service și Mentenanță

Oferim garanție 12-24 luni pentru fiecare website, dar aceasta acoperă doar service-ul nu și mentenanța. Mentenanța este taxată lunar.

SEO

Analiza cuvintelor cheie, prioritizarea lor după volumul de căutări, analiza concurenţei şi preluarea punctelor forte în variante îmbunătăţite.

Email Dedicat

Odată cu crearea unei platforme îți creăm și cel puțin o adresă de mail dedicată, cum ar fi radu@firmata.ro, pentru a nu îți aglomera emailul personal și ați delimita afacerea de viața ta.

Administrare ușoară Magazine Online

Pentru administrarea magazinului tău online, folosim unelte avansate de preluare a comenzilor, sugestii de produse, statistici complexe și altele.

Interfață ușor de folosit

Știm cât de valoros e timpul și cât de agasante pot fi unele interfațe. Noi, echipa FixService, creăm interfețe cât mai aerisite, ușor de folosit, în cadrul cărora să poți vizualiza și găsi tot ce are nevoie utilizatorul tău.

Ce spun clienții

Mulțumim pentru abordarea profesională, pentru implicarea și rapiditatea oferite și nu în ultimul rând pentru serviciile complete și de calitate superioară prestate!
Camera de arbitraj si mediere
Client fericit!
Concepte grafice inedite, profesionale și personalizate în funcție de business, pentru orice afacere la început de drum, pentru cele care își doresc extindere și inovație, pentru construirea unui branding puternic în mediul online și nu numai!
Oana Cosmina
Client fericit!
Website

EXPERȚI UX

Instruiți de către câțiva dintre experții din domeniul user experience din Statele Unite și Anglia, suntem încrezători că vom avea o rată a succesului destul de ridicată și că publicul tău țintă va avea o experiență cât mai plăcută pe site-ul tău.

Website iași

Exemple website-uri create de noi!

Website Iași
Sună acum!

nu da chix, mergi la fix

WhatsApp
Hei! Suntem aici să vă ajutam!
Salut,
Cu ce te putem ajuta?