fbpx
service gsm iasi

Service GSM Iasi

Service GSM Iasi

Acum poti inlocui Display-ul telefonului tau cu usurinta la FiX Service GSM - Service GSM Iasi

FiX – Service GSM este service-ul care are ca si obiectiv solutionarea problemelor tale electronice. Atunci cand vei veni la noi cu telefonul tau defect, cel mai important obiectiv al nostru este sa il reparam in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii. Pentru indeplinirea obiectivului propus avem abilitatile necesare si ne straduim sa gasim solutiile potrivite chiar si in situatiile in care competitorii nostri nu reusesc.

Sticlă spartă?

Programează-te

Service GSM Iasi

Display spart?

 Te astemptam in Service-ul nostru  sau iti poti trimite telefonul prin curier la adresa: Iasi, Bulevardul Alexandru Cel Bun, nr. 30, bl, H3, parter ( Fix Service GSM S.R.L.). 

Service GSM Iasi
Service GSM IASI

Service GSM IASI

Schimbarea de Display, este extrem de dificila de realizat acasa, din aceasta cauza va prezentam unul dintre cele mai importante sedii de reparatii si inlocuire Display pentru Huawei P9 Lite 2017 din Iasi. Va garantam produse de calitate la preturi extrem de avantajoase.

Prețuri rezonabile!

Pentru că funcționăm de mult timp în sfera serviciilor de reparații tv-laptop-telefoane, am reușit în timp să ne optimizăm prețurile în favoarea clienților noștri.

TELEFON STRICAT

Dacă Telefonul tău se strică nu intra în panică! Suntem specializaţi pe reparaţii tv-laptop-telefoane, avem experiența necesară pentru a te ajuta cu orice problemă ai avea cugadget-ul tau.

TRIMITE-L LA NOI

Ştim că timpul tău e preţios! Daca nu esti din IASI, îţi punem la dispoziţie serviciu de curierat prin care poţi trimite gadget-ul tau la noi fără a mai fi necesar să vii la sediu şi în continuare ne ocupăm noi dupî reparația gadget-ului să ajungă înapoi la client.

CONSTATARE

Odată ajuns în service prin predare directă sau prin curier, facem diagnoză şi constatarea defecţiunilor. Acest pas va fi mereu gratuit! Îţi comunicăm apoi solutia noastră şi costurile reparaţiei.

REPARARE

Unul din tehnicienii noştri calificaţi va repara şi va înlocui, dacă este cazul, componentele defecte ale gadget-ului în cel mai scurt timp posibil.

RETURNARE

Odatî reparat, dispozitivul poate fi ridicat din service sau ti-l putem trimite prin curier acasă. Hotărâm modalitatea de comun acord, pentru ca tu să intri cât mai repede in posesia lui.

ALTE SERVICII

Reviews

Nu am crezut ca mai pot face ceva cu telefonul si am recuperat si toate datele de pe el. Multumesc mult!
CRISTINA GHE....
Client
Am crezut că nu mai am ce să fac cu televizorul meu și mă pregateam să il arunc până am vazut reclama de la fan service si l-am adus la reparat. pot să zic că în 2 ore la reparat și funcționează de mai bine de 1 an!
Aura Mel...
Client
A iesit superb, wow!
MIKI FIO...
Client
Amanet Marc Gold
The Coffee Store
Camera de arbitraj si mediere

Coș

No products in the cart.

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?