Inlocuire Display Samsung s9 Iasi

Inlocuire Display Samsung s9 Iasi

Fix Service GSM întelege că timpul este important pentru toți clienții noștri, motiv pentru care majoritatea reparațiilor pe care le efectuam sunt pe loc. Prioritatea noastră este să reparăm gadgetul în cel mai scurt timp!

Service GSM Iasi

Efectuam reparatii telefoane, tablete, laptop-uri, console, tv-uri, electrocasnice.

Samsung, Apple, Huawei, HTC, Nokia, Moto, Hp, Acer, Dell, Eurocolor, Nei, LG, Philips, Grundig, Goldstar, Schneider, Sony, JVC, Panasonic, Arctic, Akay, Bluesky, Daewoo, Teletech, Clayton, Saba, Sanyo, Thomson, Eurosky, Teletech, Eurotech, Cinex, Hiunday, Provision, Eurovision, Vestel, Shov, Elta, IQ, Finlux, Finlandia, Watson, Zander, etc..

Inlocuire Display Samsung s9 Iasi

Inlocuire Display Samsung s9 Iasi

Calitatea pieselor

Pentru reparația telefonului se folosesc doar piese noi originale sau calintatea 1;

Corectitudine

Reparația telefonului se face la sediul nostru, se întocmeste un proces verbal de predare-primire, astfel aveți siguranța că telefonul dvs. este pe mâini bune!

Perfecționare

 Pentru îmbunătățirea constantă a serviciilor electronice suntem receptivi la părerea clienților noștri astfel dacă aveți o sugestie pentru domeniul telefoanelor, vom fi încântați să o auzim și să o aplicăm !

Prețuri rezonabile!

Pentru că funcționăm de mult timp în sfera serviciilor de reparații tv-laptop-telefoane, am reușit în timp să ne optimizăm prețurile în favoarea clienților noștri.

Inlocuire Display Samsung s9 Iasi

Cum îți reparăm telefonul

TELEFON STRICAT

Dacă Telefonul tău se strică nu intra în panică! Suntem specializaţi pe reparaţii tv-laptop-telefoane, avem experiența necesară pentru a te ajuta cu orice problemă ai avea cugadget-ul tau.

TRIMITE-L LA NOI

Ştim că timpul tău e preţios! Daca nu esti din IASI, îţi punem la dispoziţie serviciu de curierat prin care poţi trimite gadget-ul tau la noi fără a mai fi necesar să vii la sediu şi în continuare ne ocupăm noi dupî reparația gadget-ului să ajungă înapoi la client.

CONSTATARE

Odată ajuns în service prin predare directă sau prin curier, facem diagnoză şi constatarea defecţiunilor. Acest pas va fi mereu gratuit! Îţi comunicăm apoi solutia noastră şi costurile reparaţiei.

REPARARE

Unul din tehnicienii noştri calificaţi va repara şi va înlocui, dacă este cazul, componentele defecte ale gadget-ului în cel mai scurt timp posibil.

RETURNARE

Odatî reparat, dispozitivul poate fi ridicat din service sau ti-l putem trimite prin curier acasă. Hotărâm modalitatea de comun acord, pentru ca tu să intri cât mai repede in posesia lui.

ALTE SERVICII

Sticlă spartă?

Programează-te

Reviews

Nu am crezut ca mai pot face ceva cu telefonul si am recuperat si toate datele de pe el. Multumesc mult!
CRISTINA GHE....
Client
Am crezut că nu mai am ce să fac cu televizorul meu și mă pregateam să il arunc până am vazut reclama de la fan service si l-am adus la reparat. pot să zic că în 2 ore la reparat și funcționează de mai bine de 1 an!
Aura Mel...
Client
A iesit superb, wow!
MIKI FIO...
Client

Dezlipire sticlă display prin criogenare!

WhatsApp
Hei! Suntem aici să vă ajutam!
Salut,
Cu ce te putem ajuta?