Curatare Laptop

Curatarea Laptop - de praf a sistemului de racire a laptop-ului si inlocuire de pasta procesor

Curatarea Laptop

Pretul variaza de la 50 la 80 lei, in functie de laptop!

 

Cel mai periculos pentru laptop-ul tau este praful. Daca nu este curatat periodic. Un numar foarte mare de laptop-uri care ajung in service prezinta defecte cauzate de acumularea de praf in sistemul de racire al laptop-ului.

Curatare Laptop

Performantele acestor sisteme de racire sunt puternic afectate de obturarea canalelor prin care aerul cald era evacuat in afara laptop-ului. Consecintele pot fi usoare (supraincalzirea laptop-ului), sau, cand depunerile de praf sunt masive, se poate ajunge pana la arderea procesorului sau a diferitelor chip-uri de pe placa de baza (chip video, northbridge, southbridge), caz in care este nevoie de reparatie placa de baza laptop.

Curatarea Laptop
Curatarea Laptop

Defectiuni laptop-uri

La curatarea laptop-ului putem sesiza si alte defecte, cum ar fi lichide pe placa de baza. Daca sunt afectiuni minore se va repara laptop-ul in aceleasi costuri de curatare.

Prețuri rezonabile!

Pentru că funcționăm de mult timp în sfera serviciilor de reparații tv-laptop-telefoane, am reușit în timp să ne optimizăm prețurile în favoarea clienților noștri.

LAPTOP STRICAT

Dacă Laptop-ul tău se strică nu intra în panică! Suntem specializaţi pe reparaţii tv-laptop-telefoane, avem experiența necesară pentru a te ajuta cu orice problemă ai avea cu gadget-ul tau.

TRIMITE-L LA NOI

Ştim că timpul tău e preţios! Daca nu esti din IASI, îţi punem la dispoziţie serviciu de curierat prin care poţi trimite gadget-ul tau la noi fără a mai fi necesar să vii la sediu şi în continuare ne ocupăm noi dupî reparația gadget-ului să ajungă înapoi la client.

CONSTATARE

Odată ajuns în service prin predare directă sau prin curier, facem diagnoză şi constatarea defecţiunilor. Acest pas va fi mereu gratuit! Îţi comunicăm apoi solutia noastră şi costurile reparaţiei.

REPARARE

Unul din tehnicienii noştri calificaţi va repara şi va înlocui, dacă este cazul, componentele defecte ale gadget-ului în cel mai scurt timp posibil.

RETURNARE

Odată reparat, dispozitivul poate fi ridicat din service sau ti-l putem trimite prin curier acasă. Hotărâm modalitatea de comun acord, pentru ca tu să intri cât mai repede in posesia lui.

ALTE SERVICII

Sticlă spartă?

Programează-te

Reviews

Nu am crezut ca mai pot face ceva cu telefonul si am recuperat si toate datele de pe el. Multumesc mult!
CRISTINA GHE....
Client
Am crezut că nu mai am ce să fac cu televizorul meu și mă pregateam să il arunc până am vazut reclama de la fan service si l-am adus la reparat. pot să zic că în 2 ore la reparat și funcționează de mai bine de 1 an!
Aura Mel...
Client
A iesit superb, wow!
MIKI FIO...
Client
Corpul profesional al mediatorilor iasi
Amanet Marc Gold
The Coffee Store
Arbitraj si mediere
Fab Trend
WhatsApp
Hei! Suntem aici să vă ajutam!
Salut,
Cu ce te putem ajuta?