fbpx

Calculează prețul pentru asigurare RCA

Pentru siguranța și încrederea oferită, ne face placere să afisăm certificatul de absolvire eliberat de INSTITUTUL DE STUDII FINANCIARE!

Completează informațiile de mai jos

Please enter your email, so we can follow up with you.
Ex. 23-03-2020
Ex. 13.04.1990
Îl găsiți la punctul ( A. )
Îl găsiți la punctul ( E. )
Îl găsiți la punctul ( D.1 )
Îl găsiți la punctul ( D.3 )
Îl găsiți la punctul ( P.1 )
Îl găsiți la punctul ( R.2 )
Îl găsiți la punctul ( F.1 )
Îl găsiți la punctul ( S.1 )

Despre rca, pe intelesul tau

Asigurare RCA

Fie ca ai zeci de mii de kilometri la volan sau la ghidon, fie ca tocmai ai luat permisul ca sa circuli legal in Romania ai nevoie de un rca valabil si de echivalentul sau in afara tarii: cartea verde. Este o asigurare obligatorie, ce garanteaza plata daunelor materiale si corporale cauzate tertilor printr-un posibil accident de circulatie.

Asigurare RCA

Toate politele de asigurare rca includ si cartea verde pentru toate uniunea europeana, ba mai mult unii asiguratori nu au nicio excludere pentru tarile din afara uniunii. Unele tari sunt incadrate intr-un chenar, daca nu sunt barate, chiar daca sunt in chenar inseamna ca polita este valabila in acele tari.Inainte de alegerea asiguratorului pe site-ul nostru poti vedea usor excluderile.

Asigurări RCA

Asigurare RCA

Perioada pe care se poate incheia un rca, mai nou, este cuprinsa intre o luna si 12 luni. Sumele asigurate sunt reglementate prin lege si sunt aceleasi pentru toti asiguratorii. In Romania sunt aproximativ 10 asiguratori avizati sa emita polite rca. Tarifele/primele de asigurare difera intre acesti asiguratori. Poti vedea usor tarifele folosing calculatorul nostru online. In momentul de fata majoritatea asiguratorilor sunt buni platnici ai daunelor asadar majoritatea soferilor cauta un rca ieftin.

recompensă

Exista un sistem de recompensa pentru soferii cuminti, prin sistemul de bonus malus, care inseamna o reducere de 50% din tariful de baza pentru soferii cu b8, clasa maxima de bonus si cu o penalizare serioasa pentru soferii care au provocat daune.

Verificarea poliței

Politele rca se emit electronic si se pot verifica in baza de date AIDA, fosta cedam la https://www.aida.info.ro. Aida este acronomul de la Administrare Istoric Date Asigurari.

Notificări

Toti clientii nostri primesc instiintari din timp legate de expirarea politelor pentru a circula fara griji.

Main Menu

Trimite mesaj
Ai nevoie de ajutor?