Partenerul Tău în Afacerea cu Accesorii GSM

Fix Service GSM

Shape

Sursă de Produse Fiabile:

Cu ani de experiență în industria GSM, suntem legați de furnizori de încredere din întreaga lume. Avem acces la o gamă vastă de accesorii de calitate, de la huse pentru telefoane la încărcătoare, folii de silicon cu hydrogel, folii de sticla căști și multe altele.

Succes

Datorită succesului nostru în această industrie, suntem încântați să anunțăm că suntem în căutarea de asociati care împărtășesc valorile noastre și doresc să devină parte din rețeaua noastră.

Consultanță Personalizată:

Nu doar ca furnizăm produse pentru tot business-ul fara nici un ban, ci și oferim consultanță personalizată pentru a te ajuta să selectezi cele mai potrivite produse pentru piața ta țintă. Vom identifica tendințele actuale și îți vom oferi sfaturi pentru a-ți dezvolta portofoliul.

Parteneriat Durabil

Ne dorim să fii un partener de succes pe termen lung, așa că suntem orientați către relații de durată și satisfacția clienților.

illustration

nu da chix, mergi la fix

Afacerea noastră se remarcă prin capacitatea sa de a funcționa excelent chiar și în timpul crizelor economice. De fapt, perioadele dificile de acest gen ne-au oferit oportunități de a ne dezvolta și de a ne îmbunătăți produsele si serviciile, astfel încât să ne putem îndeplini promisiunea că oferim clienților noștri cea mai bună calitate.

  • Investitie de 2-5 mii euro
  • Taxa 0
Thumb

35.000+ Reparatii

10 Ani Experienta

Antreprenor si Expert Service IT & Accesorii GSM

Cu mai mult de 10 ani de experiență în domeniul de service GSM si accesorii GSM.

  • Asistență Tehnică de Top:

    În plus, sunt dedicat în totalitate satisfacerii nevoilor clienților și îmi place să ofer produse si servicii rapide și de înaltă calitate. În cazul în care întâmpini probleme cu produsele, stăm la dispoziția ta pentru asistență tehnică rapidă și soluții.

  • Stocare și Livrare Eficiente:

    Nu te îngrijora de stocare sau gestionarea inventarului. Putem stoca și gestiona produsele pentru tine și le putem livra în mod eficient oriunde ai nevoie.

Partenerul Tău în Afacerea cu Accesorii GSM

Pe scurt… Toata investitia este de 2 – 5 mii Euro.

Noi venim cu toata marfa si iti punem la dispozitie brand-ul Fix Service GSM.

Partenerul Tău în Afacerea cu Accesorii GSM

Investiția ta de 2-5 mii euro poate deveni o afacere profitabilă cu susținerea noastră cu un profit de la 2 mii la 10 mii euro pe luna. Contactează-ne astăzi pentru a discuta cum putem colabora pentru a-ți atinge obiectivele în domeniul accesoriilor GSM.

Partenerul Tău în Afacerea cu Accesorii GSM
Shape
Contact

Aplică acum pentru a deveni partener!

Locatie

Iasi, Bulevardul Alexandru cel bun, nr. 30, bl. h3, parter

Telefon

0758.213.812

Email

contact@fix-service.ro

WhatsApp
Hei! Suntem aici să vă ajutam!
Salut,
Cu ce te putem ajuta?